Gwent: The Witcher Card Game doplní artbook a busta Geralta
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game doplní artbook a busta Geralta

Gwent: The Witcher Card Game doplní artbook a busta Geralta

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Obojí bude samostatně v prodeji od 21. února příštího roku.

Reklama

CD Projekt RED opět navázal spolupráci se společností Dark Horse a tentokrát je výsledkem dvojice zajímavých doplňků chystané free-to-play karetní hry Gwent: The Witcher Card Game.

Jedním z nich je artbook s názvem Art of Witcher: Gwent Gallery Colection. Ten mapuje vznik chystané hry a podle slov tvůrců v něm najdete stovky nikdy neviděných kreseb, konceptů a dalších materiálů.

Druhým a o poznání výraznějším doplňkem je busta Geralta s gwintovými kartami v rukou. Měří na výšku 8,5 palců a bude k dispozici spolu s očíslovaným certifikátem pravosti. Nepochybně ji uvítá každý, komu nestačí Geraltova kamenná busta ze sběratelské edice Zaklínače 2 nebo kdokoliv, kdo ji zcela minul.

Cena a dostupnost produktů bude oznámena časem, oba ale budou v prodeji od 21. února příštího roku. Nyní nezbývá než doufat, že se dostanou i do našich končin. Šance tu ale určitě je, když si k nám našly cestu další produkty spojené se Zaklínačem, které má na starosti Dark Horse. Ať už jde o knihu Zaklínač a jeho svět, komiksy Skleněný dům a Liščí děti nebo sérii sošek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama