Gwent: The Witcher Card Game se časem dočká nové frakce či herního módu
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game se časem dočká nové frakce či herního módu

Gwent: The Witcher Card Game se časem dočká nové frakce či herního módu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Počítá se i s novými kartami, veliteli nebo s časově omezenými akcemi.

Reklama

Pokud jde o čím dál populárnější karetní hru Gwent: The Witcher Card Game, zraky hráčů a fanoušků momentálně směřují hlavně k chystané singleplayerové kampani Thronebreaker, v níž se vžijeme do role královny Meve. Na poslední konferenci CD Projektu s investory však došlo i na nastínění vzdálenější budoucnosti.

Tvůrci se chtějí dále zaměřovat na vyvážení a stabilitu hry, stejně jako na vytvoření platformy pro profesionální hraní. Dojde ale i na nový obsah, přičemž se počítá nejen s dalšími kartami, které se dají v případě karetního titulu považovat za samozřejmost, ale i na další herní mód. Dokonce přibude nová frakce, která doplní stávající Severní říše, Nilfgaard, Skellige, Scoia'tael a monstra. Chybět nebudou ani noví velitelé, a to jak pro novou frakci, tak pro ty stávající.

Zatím není jasné, o koho přesně půjde. Během konference však byly v souvislosti s novým obsahem ukázány koncepy kněžny Anny Henrietty a upíra Detlaffa, takže je možné, že nová frakce bude mít co do činění s Toussaintem, který se objevil v knižní sáze a v datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3.

Tvůrci také připravují sezónní akce a dočasné události, díky nimž by měli hráči více důvodů se ke Gwentu častěji vracet. Jako příklad byl uveden jakýsi mahakamský pivní festival.

Gwent: The Witcher Card Game je teprve ve fázi otevřené bety, takže by bylo bláhové si myslet, že s kampaní Thronebreaker vše skončí. Nyní ale máme k dispozici podrobnější představu o tom, co všechno vlastně CD Projekt RED do budoucna chystá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama