Gwent: Thronebreaker se odkládá na rok 2018
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: Thronebreaker se odkládá na rok 2018

Gwent: Thronebreaker se odkládá na rok 2018

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Na první singleplayerovou kampaň si budeme muset počkat o něco déle. V průběhu příštího roku by navíc hra měla opustit fázi otevřené bety.

Reklama

Do konce roku měl vyjít Gwent: Thronebreaker, první singleplayerová kampaň pro populární karetní free-to-play hru Gwent: The Witcher Card Game. Na dobrodružství, ve kterém se ujmeme role královny Meve a které kombinuje prvky karetní hry a RPG, si však budeme muset ještě počkat. CD Projekt RED totiž oznámil odklad na rok 2018, což se s ohledem na dlouhodobé ticho spojené s vydáním kampaně dalo tak trochu očekávat.

Tvůrci se samozřejmě za odložení omlouvají, nicméně jsou přesvědčeni, že čekání bude stát za to. Vše totiž omlouvají rozhodnutím navýšit rozsah kampaně, což si žádá nějakou tu práci navíc, a tedy odsun na příští rok. Konkrétnější termín vydání zatím neznáme. Bude každopádně zajímavé zjišťovat, jak moc bude kampaň nakonec rozsáhlejší, protože původně mělo její dohrání zabrat klidně i 15 hodin a počet dialogů měl být srovnatelný s datadiskem Srdce z kamene pro Zaklínače 3.

V roce 2018 má navíc Gwent opustit fázi otevřené bety. To má za následek, že se v blízké době dočkáme většího počtu aktualizací a obsahových novinek. Těšit se tedy můžeme na frekventovanější přísun nových karet, výzev, kosmetických předmětů a samozřejmě i oprav a vylepšení majících za cíl lépe vyvážit hratelnost.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama