Halo Infinite Novinka Halo Infinite multiplayer právě vyšel

Halo Infinite multiplayer právě vyšel

Jan Urbančík

Jan Urbančík

14
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Xbox si pro hráče přichystal menší překvapení.

Reklama

Xbox dnes k příležitosti 20. výročí uspořádal přibližně 30minutovou speciální akci, na které jsme se dozvěděli, že 13. prosince vyjde dokument věnovaný celé historii značky Xbox. Kromě ohlédnutí do minulosti jsme se ale dočkali také pár oznámení, a to největší se týká Halo Infinite. Hra jako taková má vyjít 8. prosince, ale vývojáři z 343 Industries dnes oznámili, že betaverzi free-to-play multiplayeru si můžete zahrát už nyní.

Hra je ode dneška dostupná na všech platformách, tedy PC, Xbox One a Xbox Series. Ke hraní multiplayeru nepotřebujete hru vlastnit, ani mít předplacený Xbox Game Pass. Stáhnout si ho může opravdu kdokoli, ale připravte si dostatek místa na disku. Oficiální požadavek zní 50 GB, přestože po instalaci by měl multiplayer zabrat přibližně 25 GB. První hráči nicméně hlásí, že hra momentálně nejde spustit a naskakuje pouze modrá obrazovka, snad bude problém brzy vyřešen.

Dneškem také začíná první sezóna, včetně Battle Passu, který ale nabídne čistě kosmetické předměty. Sezóna potrvá až do května příštího roku a během ní se můžete těšit na různé menší události.

A pro fanoušky Halo ještě jedna dobrá zpráva. Dočkali jsme se nového teaseru na připravovaný seriál, který vyjde příští rok a zamíří exkluzivně do služby Paramount+.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama