Halo Infinite Novinka Halo Infinite nabídne cross-platform multiplayer

Halo Infinite nabídne cross-platform multiplayer

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme i na přívětivou verzi Battle Passu.

Reklama

Očekávaná first-person střílečka Halo Infinite kromě kampaně nabídne samozřejmě také multiplayer a právě jemu se věnovalo nové, přibližně 12minutové video, které nám hru více hráčů podrobněji představilo.

Už z včerejší konference Xboxu víme, že bude free to play a v podstatě tedy půjde o samostatnou hru. Dnes jsme se dozvěděli, že nabídne cross-play a také cross-progression, můžete tedy střídavě hrát na Xboxu a PC, přičemž o postup nepřijdete.

Co se týče samotného obsahu, těšit se máme na nové vozidlo s názvem Razorback, v němž můžete skladovat zbraň. Kromě toho nás ale čeká také úprava zbraní, vozidel a dokonce i umělé inteligence, jejíž hlas si můžeme zvolit. Autoři slibují, že ve hře nebudou žádné loot boxy. Zato Battle Pass ano, ale bude fungovat pro hráče velmi přívětivě. Po konci sezóny vám totiž nevyprší a můžete se k jeho plnění vrátit i později.

Kromě samotného multiplayeru pak bude dostupná tzv. Akademie, ve které si můžou nováčci osvojit ovládání a veteráni zase natrénovat, co potřebují. Ani to ale není všechno, obsah má totiž do hry postupně přibývat i po vydání.

Halo Infinite vyjde na konci letošního roku, míří na PC, Xbox One a Xbox Series. V den vydání bude dostupné ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama