Hardcore RPG titul Nioh vyjde na PC
Novinka Hardcore RPG titul Nioh vyjde na PC

Hardcore RPG titul Nioh vyjde na PC

Michal Burian

Michal Burian

28

Už v listopadu v kompletní edici a s podporou 4K rozlišení. Uvnitř HW nároky.

Reklama

Z kraje nového týdne si společnost Koei Tecmo připravila skvělou zprávu pro všechny fanoušky hardcore akčních RPG, kteří upřednostňují pro hraní počítač. Pokud vám bylo v únoru líto, že hra Nioh od studia Team Ninja vyšla pouze pro PlayStation 4, tak se to za měsíc změní.

7. listopadu vyjde Nioh v kompletní edici pro PC, prodávat se bude na Steamu. Kromě základní hry balení obsáhne i tři dodatečné balíčky pojmenované Dragon of the North, Defiant Honor a Bloodshed’s End.

PC verze Nioh se pochlubí dvěma vizuálními módy. Action Mode zajistí stabilních 60fps, zatímco Movie Mode bude podporovat rozlišení 4K. Předpokládá se ale, že budou existovat i další možnosti v nastavení.

Připomeňme, že kompletní edice Nioh vyjde i na PlayStation 4 – 7. listopadu v digitální podobě a 7. prosince fyzicky.

„Nioh je skvělé akční RPG s nádherným zasazením do starověkého Japonska a nekompromisní obtížností,“ dočtete se v naší recenzi, kde Nioh obdržel 9/10.

Minimální systémové požadavky

OS: Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (pouze 64bit) Procesor: Intel Core i5 3550 nebo lepší Operační paměť: 6 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780 VRAM 3GB nebo AMD Radeon R9 280 VRAM 3GB DirectX: Verze 11 Vysokorychlostní připojení k internetu Místo na disku: 100 GB

Doporučené systémové požadavky

OS: Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (pouze 64bit) Procesor: Intel Core i7 4770K nebo lepší Operační paměť: 8 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce®GTX 1060 VRAM 6GB nebo AMD Radeon™ R9 380X VRAM 4GB DirectX: Verze 11 Vysokorychlostní připojení k internetu Místo na disku: 100 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama