Hardwarové požadavky adventury Life is Strange
Life is Strange Novinka Hardwarové požadavky adventury Life is Strange

Hardwarové požadavky adventury Life is Strange

Michal Burian

Michal Burian

13

První z celkových pěti epizod dorazí již 30. ledna. Hrát budete za teenagerku, která dokáže ovládat čas.

Reklama

Nadcházející epizodická adventura Life is Strange od Dontnod Entertainment (Remember Me) a Square Enix se pochlubila minimálními a doporučenými hardwarovými požadavky. Jak se sami můžete přesvědčit, hra by neměla dělat problém většině hráčů, běžet by měla na většině PC sestav. Vyžaduje minimálně 2 GB RAM, dual-core procesor a NVIDIA GeForce GTX 260 nebo ATI HD 4890.

Minimální požadavky

OS: Windows Vista Procesor: Dual Core 2.0GHz nebo ekvivalent Operační paměť: 2 GB RAM Grafika: karta od ATI nebo NVidia s 512 MB RAM (nedoporučují se Intel HD) DirectX: Version 9.0 Místo na disku: 3 GB

Doporučené požadavky

OS: Windows 7 Procesor: Dual Core 3.0GHz nebo ekvivalent Operační paměť: 2 GB RAM Grafika: karta od ATI nebo NVidia card s1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 či ATI HD 4890) DirectX: Version 9.0 Místo na disku: 3 GB

Příběh Life is Strange se bude soustředit na teenagerku Max Caulfield, která se po delší době vrací do města Oregon s cílem najít pohřešovanou spolužačku. Caulfield následně zjistí, že dokáže ovládat čas, což má vliv na vše, co se událo. Po zmizelé spolužačce bude pátrat s kamarádkou Chloe.

První epizoda z celkových pěti vyjde 30. ledna ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. První epizoda bude stát 4,99 euro. K dostání bude také kompletní Season Pass (první až pátý díl) za 17,99 euro. Po 29. lednu bude stát 19,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama