Heart of Gamers. Nové stroje pro náročné hráče
Novinka Heart of Gamers. Nové stroje pro náročné hráče

Heart of Gamers. Nové stroje pro náročné hráče

Redakce

Redakce

Třetí díl Zaklínače, český středověký kousek Kingdom Come: Deliverance nebo Batman: Arkham Night. To je jen malý výčet nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2015. A pokud si je chcete vychutnat se vším všudy – plynule, na plné detaily a ve vysokém rozlišení – budete potřebovat pořádně nadupanou mašinku. Třeba novinku s názvem Heart of Gamers.

Reklama

Jestliže vám název Heart of Gamers vůbec nic neříká, není důvod k panice. Počítače z této série jsou na trhu absolutní novinkou – světlo světa spatřily teprve na konci dubna roku 2015 a za jejich zrodem stojí stejná společnost, jako za počítači HAL3000. Ty už nejspíš znát budete – hrají na nich ti nejlepší hráči během Mistrovství České republiky v počítačových hrách. A proč vlastně? Co je na nich tak výjimečného?

Složeno samotnými hráči

Možná jste už někdy slyšeli, že pokud si počítač poskládáte sami, získáte za stejné peníze vyšší výkon, než když si koupíte hotovou sestavu. Většinou to bývá pravda. U Heart of Gamers je to však o něčem jiném.

Počítače tady skládají samotní hráči. Dávají si záležet na každé komponentě. Nedívají se na značku. Ani na výrobce. Nedělají žádné kompromisy. Je to vlastně stejné, jako kdybyste si počítač skládali sami – jen vám u toho pomáhá profesionální hráč počítačových her, který přesně ví, jak sestavu odladit na maximální výkon.

Jen poskládáním to navíc nekončí. Každá sestava je ještě před uvedením do prodeje důkladně testována. Zda všechno funguje tak, jak má. Zda je dostatečně tichá. Zda dobře vypadá. A hlavně zda opravdu podává výkon, jaký se od ní očekává.

Výsledkem toho všeho jsou výjimečné počítače, které bez nadsázky nemají konkurenci. Dokonalý design s čistými liniemi a průhledem do srdce stroje. Špičkový výkon a dlouhá výdrž každé komponenty. Obrovský důraz kladený na… ale co. Raději si to přečtěte přímo na stránkách výrobce - http://www.heartofgamers.cz/

Úplně bez starostí, 5 let záruka

U sestav Heart of Gamers se můžete spolehnout i na špičkový servis. Naprosto jedinečná je hlavně záruka v délce 5 let na všechny komponenty. Pokud se vám v záruční době odpálí jakákoliv součástka, dostanete novou – stejnou nebo ještě lepší. Úplně zdarma.

O opravu či novou komponentu navíc nemusíte nikde škemrat. Stačí zavolat a technik na infolince se pokusí váš problém vyřešit hned, případně k vám vyšle kurýra. Ten zajistí opravdu a pak počítač doveze tam, kam si sami určíte. Celé to zabere maximálně týden a vy nemusíte řešit starosti s hledáním servisu a zjišťováním, kdy si opět budete moci zahrát.

Tak co myslíte? Není na čase pořídit si novou herní mašinku?

Článek připravil:100MEGA Distribution s.r.o.Provozovatel e-shopu http://www.digitor.cz/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama