Soutěžte s Gran Turismo 7 o luxusní modely
GT7 Novinka Soutěžte s Gran Turismo 7 o luxusní modely

Soutěžte s Gran Turismo 7 o luxusní modely

Xzone

Xzone

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Legendární závodní Porsche potěší všechny fanoušky rychlých kol.

Reklama

Inzertní PR článek.

Gran Turismo 7 už se blíží mílovými kroky a 4. března se závodní labužníci dočkají svého hlavního chodu. Po dlouhých letech dorazí na PS5 i PS4 plnohodnotné Gran Turismo se vším všudy. Na Xzone si při té příležitosti přichystali soutěž o opravdu zajímavé ceny. Hraje se totiž o luxusní modely závodních vozů v celkové hodnotě 17 000 Kč.

 

Na vítěze čekají rovnou dva kousky. Ikonické Porsche 917 K z Le Mans 1970 asi netřeba představovat, tenhle vůz zná každý fanoušek motorsportu. V resinovém provedení od firmy Spark je dokonale zpracovaný sebemenší detail a snadno se stane ozdobou každé místnosti. Druhým modelem je prototyp novodobého Porsche 917 Living Legend, které bylo vytvořeno k 50. výročí vzniku svého předchůdce. Tento model je z limitované edice 1000 ks. Oba modely jsou pak v měřítku 1:18.

 

Druhý vylosovaný se bude moci těšit na resinový model neméně legendárního Porsche 956 z roku 1982 a také v měřítku 1:18. Třetí místo pak potěší menším, ale stále krásným modelem už zmíněného Porsche 917 Living Legend. Tento sporťák mimochodem najdete také v bonusovém DLC, když si hru včas předobjednáte. Budete ho tak mít dostupný ve hře hned od začátku a nemusíte na něj šetřit herní kredity. V Gran Turismo 7 samozřejmě najdete všechny tři vozy a poctivě je provětráte na trati. Celkem ve hře najdete více než 420 vozidel a další budou v postupných updatech přibývat.

A jak se do soutěže zapojíte? Úplně jednoduše. Stačí si na Xzone.cz předobjednat hru Gran Turismo 7, vyzvednout a zaplatit do 12. března, a poté už si jen držet palce. Automaticky tak budete zapojeni do slosování, které proběhne 14. března. Slovenští virtuální závodníci se samozřejmě mohou zúčastnit nákupem na Xzone.sk.

Přejeme hodně štěstí v soutěži i na trati!

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama