Herec Brian Blessed jako utržený ze řetězu v novém videu Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Herec Brian Blessed jako utržený ze řetězu v novém videu Kingdom Come: Deliverance

Herec Brian Blessed jako utržený ze řetězu v novém videu Kingdom Come: Deliverance

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Britský herec, který občas dělá dojem, že má o kolečko víc, nadabuje německého inženýra. Nedávno se představil také Tom McKay jako hlavní hrdina Jindřich.

Reklama

Když vývojáři ze studia Warhorse oznámili obsazení dabérů Kingdom Come: Deliverance, největší pozornost nepochybně vzbudil známý britský herec Brian Blessed. Už tehdy se zdálo, že se Blessed snaží vyvolat dojem, že má tak trochu o kolečko víc. V dobrém, spíš trochu střeleném smyslu, samozřejmě.

Nejnovější video z vývoje hry tento dojem rozhodně utvrzuje. Přesvědčte se sami, protože psát něco víc k tomu, co Brian Blessed ve videu předvádí, by bylo poněkud zbytečné. To se musí vidět. A slyšet. Britský herec s nezaměnitelným hlasem se každopádně ujal role německého inženýra Konrada Keysera, který opravdu žil v 15. století.

Před týdnem tvůrci Kingdom Come přiblížili účast Toma McKeye, který dabuje hlavního hrdinu Jindřicha. A jen tak mimochodem mu propůjčil i svou tvář. Videa navíc obsahují útržky nových záběrů z hraní a jsou vybavena českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama