Herní Black Friday je v plném proudu
Novinka Herní Black Friday je v plném proudu

Herní Black Friday je v plném proudu

Redakce

Redakce

Týden slev, před kterým se třesou strachy všechny peněženky, právě dnes vrcholí nejlepšími nabídkami. Dopředu vás varujeme. Tomuhle se bude těžko odolávat.

Reklama

Zkušení čtenáři už vědí, že s nákupem her se často vyplatí počkat. Pokud patříte mezi ně, tak dnes můžete sklidit plody své trpělivosti. Ani ne měsíc starý Assassin's Creed: Origins z Egypta pořídíte za krásných 1199 korun. Nebo ještě čerstvější Gran Turismo Sport za těžko uvěřitelných 799 korun. To je věru parádní nabídka, když vezmete v potaz nedávno oznámený update, přidávající zdarma single-player kampaň a nejméně 50 nových aut až do března.

Pokud ještě nejste majiteli PlayStation 4, tak oceníte slevy na běžný model i výkonnější PS4 Pro ke hraní ve 4K rozlišení. Obzvlášť k "Pročku" doporučujeme pořídit brýle pro virtuální realitu. PlayStation VR je teď za libových 7490 korun (ušetříte tři tisíce). Na PS4 si samozřejmě taky musíte zahrát nějaké Uncharted. A proč ne rovnou letošní Uncharted: The Lost Legacy jen za pětistovku? Za stejnou cenu seženete i fantastický čtvrtý díl.

Tím to ale zdaleka nekončí. Ve slevách najdete stovky her na všechny platformy. Samozřejmě nechybí ani herní předměty, jako třeba nádherné skleničky Geralta a Ciri. Všechny slevy můžete prozkoumat na Xzone.cz a GameExpres.sk. My jsme vás ale varovali!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama