Herní novinky pro konzole PS3, PS4, Xbox 360 a Wii
Novinka Herní novinky pro konzole PS3, PS4, Xbox 360 a Wii

Herní novinky pro konzole PS3, PS4, Xbox 360 a Wii

Redakce

Redakce

6

<strong>Inzerce</strong>: O tom, že v herním světě dochází neustále k novým událostem, se snad netřeba přít. Kromě jiného nás samozřejmě tvůrci her pravidelně zásobují novinkami, které si své příznivce jistě naleznou. Co nás tedy v nejbližší době čeká v oblasti her na konzole?

Reklama

Hry na konzole baví miliony hráčů

Hry pro PlayStation 3 nebo PlayStation 4, Nintendo Wii hry a v neposlední řadě rovněž Xbox 360 hry mají po celém světě obrovskou základnu fanoušků. To pak samozřejmě znamená, že herní vývojáři dbají na to, aby byla celá „pařanská základna“ neustále zásobována žhavými novinkami. Pokud tedy také vlastníte nějakou z výše zmíněných konzolí, pojďte se s námi alespoň ve zkratce podívat na to, jaké pecky na Vás v nejbližší době čekají.

Co nás v herním světě čeká a nemine?

Určitě můžeme zmínit titul Rambo: The Video Game, tedy akční hru podle veleoblíbené filmové série, která se sama v nedávné době dočkala pokračování. Svět kinematografie je pochopitelně obecně inspirací pro vývojáře, a tak se dočkáme rovněž her jako Alien Isolation či LEGO The Hobbit. „Pařani“ se ovšem mohou těšit i na pecky Dying Light, Bound By Flame, Titanfall, Thief 4 nebo Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Tyto hry budou navíc velice pravděpodobně aspirovat na nejlepší tituly roku.

Game Shop – hry na konzole za příznivé ceny

Patříte-li k opravdovým fandům světa videoher, pak vězte, že za absolutní novinky rozhodně nemusíte utratit přehnané finanční částky. Kupříkladu v internetovém obchodě Gameshop.cz naleznete pestrý sortiment nových pecek i klasických titulů. Jestliže sháníte Xbox 360 hry, hry pro PlayStation 3 i 4 nebo Xbox 360 hry a chcete zároveň ušetřit, navštivte nás a nepochybně si vyberete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama