Herní obchod GameExpres.sk se mění na Xzone.sk
Novinka Herní obchod GameExpres.sk se mění na Xzone.sk

Herní obchod GameExpres.sk se mění na Xzone.sk

Redakce

Redakce

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po 20 letech v ČR postoupil herní obchod Xzone na nový level.

Reklama

Společnost Xzone s.r.o., provozující online obchody www.xzone.cz a na Slovensku přes firmu Xzone SK s.r.o. www.gameexpres.sk + fyzické prodejny ve větších městech po ČR, spouští slovenskou verzi obchodu pod názvem Xzone.sk.

www.xzone.sk nahrazuje zavedený online obchod www.gameexpres.sk, který na slovenském herním trhu působil úspěšně již od roku 2004. Společnost Xzone SK s.r.o. byla provozovatelem obchodu od roku 2015, kdy došlo ke společné fúzi s Expres Stores SK, s.r.o..

Spuštění slovenských stránek www.xzone.sk je dlouhodobě plánované propojení se společností v ČR, které zákazníkům na Slovensku přinese modernější nákupní prostředí, širší sortiment produktů, slevové kredity a další zákaznické benefity, známé z české mutace eshopu.

Obchod Xzone už několik let není jen prodejcem videoher, ale velkou měrou vstupil do sortimentu merchandise - doplňků pro fanoušky her, televizních seriálů a filmů, které mají podobu například triček, figurek, knih a dalších předmětů. Tyto předměty Xzone produkuje i pod vlastní hlavičkou. A to v podobě knižních artbooků, fyzických balení českých her “Xzone Edice” nebo předmětů “Xzone Originals”.

Vstupem na nový herní trh plánuje Xzone rozšířit tyto své aktivity také na Slovensko. Spolumajitel firmy Martin Schovanec k tomu dodal:

“Aktuálně je na Slovensku nejméně 55 aktivních vývojářských firem, které pracují na krásných hrách s velkým potenciálem. V Xzone to dlouho sledujeme a s některými vývojáři jsme již v užším kontaktu. I to byl jeden z důvodů našeho plnohodnotného vstupu na slovenský herní trh.”

Herní obchod GameExpres.sk se mění na Xzone.sk
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama