Herní sluchátka pro skutečné fajnšmekry a dárek navíc!
Novinka Herní sluchátka pro skutečné fajnšmekry a dárek navíc!

Herní sluchátka pro skutečné fajnšmekry a dárek navíc!

Redakce

Redakce

Jedná se o luxusní herní headset pro ty, co to s hraním myslí vážně.

Reklama

Náš herní obchod Xzone hlásí, že právě nyní jsou skladem dlouho očekáváná sluchátka ASUS ROG Strix Wireless. Jedná se o luxusní herní headset pro ty, co to s hraním myslí vážně. Bezdrátová sluchátka nabízí prostorový 7.1 zvuk, 10 hodinovou výdrž, kompatibilitu s různými platformami a dokonalé nastavení zvuku přes aplikaci Sonic Studio.

Headset využívá bezdrátovou technologii v pásmu 2,4GHz, která má nižší latenci než běžná Bluetooth sluchátka. S ROG Strix k vám každý zvuk dorazí okamžitě a to až 15 metrů od zdroje. Tato technologie navíc spotřebuje méně energie a tak sluchátka vydrží přes 10 hodin provozu.

Funkci prostorového zvuku už nabízí kde kdo, ale pouze v kombinaci s exkluzivní aplikací Sonic Studio dosáhnete toho nejlepšího zvuku, který si navíc můžete nastavit dle libosti. S touto parádní technologii uslyšíte každý výstřel a kroky s naprostou přesností.

Headset bezdrátově připojíte k PC a PS4 a pomocí kabelu i k ostatním zařízením. Xbox One, PS3, Xbox 360, telefony, tablety, cokoliv si vzpomenete. Ve sluchátkách najdete 900mAh baterii, se kterou není problém zvládnout 10 hodin hraní v kuse. Odpojovací mikrofon poskytuje nádherně čistý přednes. Můžete jej navíc snadno vypnout a zapnout díky tlačítkům na mušli. Stejně tak lehce změníte hlasitost sluchátek.

A aby toho nebylo málo, jako dárek u Xzone dostanete zdarma ještě podložku pod myš s látkovým povrchem v hodnotě 499 Kč!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama