Herní vánoční papír k nákupu
Novinka Herní vánoční papír k nákupu

Herní vánoční papír k nákupu

Xzone

Xzone

5

Cyberpunkově zabalené vánoční dárky.

Reklama

Inzertní PR článek.

Už je pomalu zvykem, že si pro vás každý prosinec něco pěkného v Xzone.cz vymyslíme. Není tomu jinak ani v letošní šílený rok. Jedno se ale roku 2020 upřít nedá. Opravdu v něm vyjde Cyberpunk 2077! Sice to po několika odkladech vypadalo, že ani letošní rok nebude ten pravý, ale nakonec to 10. prosince dobře dopadne.

A protože prosinec patří Cyberpunku, tak i Vánoce budou ve znamení žluté barvy! Ke každé prosincové objednávce na Xzone.cz vám přibalíme náš vánoční cyberpunkový balicí papír. Pro jeho získání nemusíte nakoupit v určité hodnotě ani splnit žádné podmínky. Prostě vám ho automaticky zdarma přidáme ke každé objednávce. O krásně zabalené dárky bude postaráno. Tedy s vaším zabalovacím skillem vám bohužel nepomůžeme. Držíme však palce, ať balíte i bez augmentování lepící páskou :)

Herní vánoční papír k nákupu

Tady pro vás máme jeden čerstvý tip, ke kterému se tento vánoční papír obzvlášť hodí. Právě dorazila dvojice perfektních Cyberpunk 2077 figurek od proslulé firmy Dark Horse. Johnny Silverhand a pánská varianta hlavního hrdiny V se bude krásně vyjímat vedle krabičky se hrou. Pro fanoušky Funko POP figurek je k dispozici i řada těchto roztomilých mini figurek - Johnny, oba V a pan Takemura.

Nemusíte se však omezovat jen na Cyberpunk sortiment. Vánoční balicí papír získáte ke každé prosincové objednávce na Xzone.cz až do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama