Hideo Kodžima potvrdil, že pracuje na zcela nových „pobuřujících titulech“
Novinka Hideo Kodžima potvrdil, že pracuje na zcela nových „pobuřujících titulech“

Hideo Kodžima potvrdil, že pracuje na zcela nových „pobuřujících titulech“

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Myslíte, že se brzy dočkáme oznámení?

Reklama

Nedávno jsem vás informovali o tom, že Kojima Productions chystají rozšířit své působení o hudbu a filmy. Server Gamesradar pak upozornil na fakt, že do studia Hidea Kodžimy hledají v současné době velký počet pracovníků pro nové projekty. To japonský vývojář na Twitteru potvrdil a dodal, že půjde o „originální“ a kompletně nové „pobuřující tituly“.

To není nic extra překvapivého, protože jsme již věděli, že Kojima Productions mají rozpracované nejméně dva projekty. Ale je hezké si připomenout, že se máme určitě na co těšit. Těžko pak říct, zda se v blízké době dočkáme nějakého oznámení. Je možné, že by se něco mohlo objevit během letošních The Game Awards, ale to je spíše předmětem spekulací.

Hideo Kodžima a jeho studio byli v posledním zhruba roce předmětem mnoha úniků a zpráv. Dozvěděli jsme se, že Kojima nově spolupracuje s Xboxem na zcela nové cloudové hře, která prý (nic není potvrzené) bude epizodickým hororovým titulem. Jiné, méně spolehlivé zvěsti naznačovaly, že Kojima opět pracuje na novém Silent Hillu nebo Metal Gearu, což se však od fanoušků těchto sérií zdá být jen zbožným přáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama