Hideo Kodžima údajně jedná s Microsoftem
Novinka Hideo Kodžima údajně jedná s Microsoftem

Hideo Kodžima údajně jedná s Microsoftem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zamíří Kodžima pod křídla Microsoftu?

Reklama

Známý herní novinář a insider Jeff Grubb přišel s informací ohledně Hidea Kodžimy a jeho budoucího projektu. Grubb ve svém článku pro VentureBeat tvrdí, že podle jeho zdrojů Kodžima jedná o vydání své chystané hry s Microsoftem. Zároveň však přiznává, že netuší, zda se nakonec obě strany dohodly. Rovněž je těžké odhadovat, o jaký titul by se potencionálně mohlo jednat. Bylo by to každopádně překvapivé spojení. Zvlášť když vezmeme v potaz Death Stranding, na kterém slavný japonský designér po svém odchodu z Konami spolupracoval se Sony.

Šéf herní divize Microsoftu, Phil Spencer, měl v minulosti náznaky budoucích odhalení v pozadí svých streamů. V tomto případě si na poličce můžete všimnout figurky "Homo Ludens" ze studia Hideo Kodžimy.

Hideo Kodžima údajně jedná s Microsoftem

Grubb svůj článek napsal jako reakci na sílící spekulace ohledně nově představené hororové hry Abandoned. Její odhalení si díky tajemnému teaseru a strohým informacím o autorech někteří ihned dali do spojitosti právě s Kodžimou. Jeff Grubb i samotní vývojáři Abandoned ze studia Blue Box Games však popírají, že by za hrou ve skutečnosti stál Hideo Kodžima. Jak by se vám případné spojení Kodžimy s Microsoftem líbilo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama