Hitman bude v Itálii plnit nelehký úkol
Novinka Hitman bude v Itálii plnit nelehký úkol

Hitman bude v Itálii plnit nelehký úkol

Michal Burian

Michal Burian

11

Italské pobřežní město Sapienza z druhé epizody v detailech a traileru.

Reklama

Od 11. března jste s Agentem 47 dokončili tréninkové mise a způsobili rozruch na módní přehlídce v Paříži. Holohlavý zabiják si za první část v naší recenzi vysloužil 7/10. 26. dubna dorazí očekávaná druhá epizoda, která vás zavede do prosluněného italského pobřežního města Sapienza. To bude plně otevřené a bude od vás vyžadovat vše, co jste se naučili v tréninkovém zařízení ICA.

V traileru pod textem uvidíte různá místa z nové lokace. Nejvíce zaujme laboratoř, do které se bude muset Agent 47 dostat, aby zlikvidoval svůj další cíl: Silvio Caruso je bio-inženýr, který údajně pracuje na viru schopným infikovat DNA kohokoliv kdekoliv na světě.

Těšit se můžete na novou příběhovou misi pojmenovanou World of Tomorrow, stejně tak na 10 nových Opportunities ve World of Tomorrow, 20 levelů Sapienza Mastery, které vás mají zabavit do vydání třetí epizody. Opět po vás bude vyžadováno, abyste splnili jednotlivé výzvy různými způsoby. Redaktor Honza tímto způsobem v Paříži strávil bezmála 30 hodin.

Během dobrodružství budete moci odemknout šest nových zbraní, využít italský oblek, získat sedm nových trofejí/achievementů a mnoho dalšího. Součástí druhé epizody bude i druhý cíl v Sarajevo Six (exkluzivně pro PlayStation 4), přes 75 nových výzev v Sapienza a další kontrakty.

Krom druhé epizody čeká Hitmana ještě patch, který opraví různé problémy (zrychlí načítání), upraví HUD a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama