Hitman se dočká Game of the Year edice
Novinka Hitman se dočká Game of the Year edice

Hitman se dočká Game of the Year edice

Jan Kalný

Jan Kalný

13

Ta kromě kompletní první sezóny zahrne i zbrusu novou kampaň se čtyřmi novými misemi, nové obleky, zbraně, výzvy, změny osvětlení a uživatelského rozhraní a další věci.

Reklama

S Hitmanem se toho v poslední době dělo hodně. Nejvýraznější změnou je asi fakt, že se vývojáři hry - IO Interactive - stali nezávislým studiem po docela překvapivém, ale naštěstí klidném rozchodu s původním vydavatelem série, tedy se Square Enix.

Od té doby ale bylo až donedávna ticho, kdy přišlo oznámení, že se dnes dozvíme o zbrusu novém obsahu do téhle povedené hry, která se postupně více a více těší větší popularitě. A jak bylo slíbeno, tak se i stalo: 7. listopadu se dočkáme Game of the Year edice hry a s ní přijde i spousta placených i neplacených věcí a vylepšení.

Začneme tedy placenými věcmi, resp. věcmi, které najdete v GOTY edici. Tu si budete moci koupit digitálně buďto za klasickou plnou cenu, nebo si za 20 dolarů (přibližně 435 Kč) koupit upgrade, pokud vlastníte celou první sezónu hry.

Tou pravděpodobně nejzajímavější a nejhlavnější novou věcí, kterou GOTY edice nabídne, je nová kampaň hry. Vývojáři se dušují, že nejde o druhou sezónu hry. Mělo by tak jít o jakýsi přechodník mezi první a druhou, nebo prostě něco, co nás na chvíli zabaví. Kampaň Patient Zero má nabídnout celkem čtyři mise, které se sice budou odehrávat v již existujících lokalitách, ale budou značně upravené a předělané, podobně jako mise bonusové letní epizody.

Další novou věcí budou tři nové obleky a tematické zbraně - fanoušky oblíbený klaun Corky z Blood Money a jeho baseballová pálka, která s každou ránou vypustí nějaký zvuk nebo různé efekty; černý Raven Suit ideální pro sniperské práce, což navíc dokazuje i nová obdobně černá sniperka Sieger 300 Ghost s tlumičem; a v neposlední řadě nás čeká klasický kovbojský oblek, který doprovází The Striker - extrémně silná pistole.

K tomu všemu nás navíc čekají tři nové Escalation kontrakty, kde všechny nové obleky a zbraně zkusíme. Za jejich dokončení pak získáme možnost právě tyhle obleky a zbraně používat kdykoliv v jakékoliv misi chceme. Podle všeho nabídne jeden z kontraktů dokonce i sedm cílů naráz.

Tolik k těm placeným věcem. Následující věci „získáte” bez ohledu na to, jestli si GOTY edici pořídíte nebo ne. V první řadě bychom se měli dočkat pozměněného uživatelského rozhraní - včetně barevného schématu a vizuálního stylu. Kromě toho dojde na změnu skyboxu ve všech misích, vylepšení HDR a celkově barev, což má za cíl mj. drasticky vylepšit osvětlení hry.

Dále nás čekají různá vylepšení pro Xbox One X verzi a podpora Tobii Eye Tracking pro PC, tam nás pro více informací odkazují vývojáří na oficiální web. A aby toho nebylo málo, tak nás samozřejmě kromě řady dalších vylepšení a oprav, o kterých se máme podprobněji dozvědět s blížícím se vydáním, čeká také vylepšení vytváření vlastních kontraktů, kde bude k dispozici deset podmínek - jako je třeba zamzení používání nějakého převleku, úniku ap.

A aby toho vážně nebylo málo, tak ještě jedna poslední věc - dočkáme se restartu Elusive Targetů. Takže pokud jste na nějaké v minulosti zapomněli, neměli čas nebo jste hru ani nevlastnili, můžete to napravit. Ovšem pozor - dříve dokončené (ať už splněné nebo zkažené) Elusive Targety se vám nerestartují. Mělo by jít tedy jen o ty, které jste nehráli nebo jakkoliv nedokončili.

Na závěr se ještě můžete podívat na vydaný trailer, který řadu věcí převádí v akci. Teď už jen čekat ty dva týdny...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama