Hitman vás zve na návštěvu Colorada
Novinka Hitman vás zve na návštěvu Colorada

Hitman vás zve na návštěvu Colorada

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Pátá a zároveň předposlední epizoda Hitmana, která nabízí misi Freedom Fighters, vychází už zítra.

Reklama

Zítra se Hitman dočká páté epizody, v níž se spolu s Agentem 47 podíváme do amerického Colorada, konkrétně na sluncem zalitou farmu, z níž se stal výcvikový tábor pro privátní ozbrojené složky. Na farmě vás čeká nejen množství po zuby ozbrojených nepřátel, ale především čtveřice cílů a řada nových i starých způsobů, jak je zlikvidovat.

Vydání epizody jako obvykle předchází nový trailer. Zatím není k dispozici oficiální verze, takže si musíme vystačit s uniklým trailerem v horší kvalitě, ale pro začátek nám bude muset stačit. Video každopádně nastíní, co vás v Coloradu čeká, přičemž nechybí ani menší pomrknutí na příznivce předešlého dílu. To uvidíte i na novém screenshotu.

K vydání by mělo dojít zítra ve 13:00, a to na všech třech platformách. Spolu s epizodou dorazí nový patch, který by měl mít 5 až 7 GB. Jestli vlastníte samotnou epizodu nebo Full Experience, dohromady byste měli stahovat 12 až 14 GB. Součástí aktualizace je třeba možnost vyhledávání komunitou vytvořených kontraktů podle tagů či filtrů. Navíc dojde k restartu tabulek (leaderboards) příběhových misí, escalation kontraktů a featured kontraktů.

Colorado je přitom předposlední epizodou aktuálního Hitmana. Poslední epizoda se bude odehrávat v Japonsku a Torben Ellert z IO Interactive britskému Eurogameru prozradil, že půjde o exotickou lokaci a něco, co nejspíš nečekáme. Tak se nechme překvapit.

Nový balíček výzev

Autor: Jan "Honzas4400" Kalný

Abyste si mohli čekání na novou epizodu nějak zkrátit, můžete se vrátit do Marrakéše a vyzkoušet nové výzvy, které si pro nás tvůrci připravili.

Dohromady pět výzev (Future Events, Seven Years of Bad Luck, It Was an Axeident, Wishful Thinking a Master Fortune Teller) se točí kolem využívání převleku věstce, kterého najdete poblíž tržiště. Za splnění všech výzev navíc získáte novou zbraň - TAC-4 Desert Assault Rifle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama