Hitman ve fyzické podobě vyjde 31. ledna 2017
Novinka Hitman ve fyzické podobě vyjde 31. ledna 2017

Hitman ve fyzické podobě vyjde 31. ledna 2017

Michal Burian

Michal Burian

10

Ve speciální Day One Steelbook edici.

Reklama

Nejnovější dobrodružství agenta 47 je rozděleno na epizody. Studio IO Interactive dnes oznámilo, že fyzické vydání všech epizod vyjde 31. ledna 2017 v Day One Steelbook edici. Ta kromě hry s epizodami z první sezóny zahrne ještě další DLC, včetně soundtracku ve fyzické verzi, dokument o vývoji a Requiem Blood Money Pack. K dostání bude ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„Speciálně pro naše fanoušky, kteří chtějí vlastnit Hitmana v krabici, jsme vytvořili vysoce kvalitní SteelBook box a přidali spoustu dalšího obsahu ke stažení,“ dodal Hannes Seifert, šéf IO Interactive.

Pokud vlastníte Hitmana digitálně a neuvažujete o Day One Steelbook edici, tak si Requiem Blood Money Pack budete moci koupit samostatně od 31. ledna. Cena zatím nebyla oznámena.

Nedávno vyšla čtvrtá epizoda, která agenta 47 zavedla do Bangkoku (naše dojmy). Do konce letošního roku jsou naplánovány ještě dvě epizody, které uzavřou první sezónu Hitmana. Poté nás čeká chvilka klidu a po něm další sezóna. Tvůrci mají v plánu minimálně tři sezóny. Ty už ale nebudou součástí dnes představené edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama