Hlasujte v největším českém souboji herních hrdinů!
Novinka Hlasujte v největším českém souboji herních hrdinů!

Hlasujte v největším českém souboji herních hrdinů!

Redakce

Redakce

135

<strong>Začalo druhé kolo</strong>. Kdo se stane nejoblíbenějším hrdinou českých a slovenských hráčů?

Reklama

Aktualizace: První kolo unikátního souboje hrdinů pro české a slovenské hráče je úspěšně za námi. Překvapivě se do něj probojovali hrdinové, od kterých jsme to tolik nečekali. Princ z Persie si poradil s drsňákem Marcusem Fenixem z Gears of War s převahou 73 procent. Přes Nathana Drakea z Uncharted jen o necelé jedno procento postoupil Agent 47 z Hitmana, velitel Shepard s převahou převálcoval ikonického Duke Nukema a největším překvapením je bezesporu vyřazení Gordona Freemana, který nestačil na Maxe Paynea.

Rozhodněte právě vy o tom, kdo postoupí do další fáze. V boji zůstal Tommy Angelo z Mafie, který se utká s Master Chiefa z Halo. Dále Princ z Persie proti veliteli Shepardovi, Mario a Agent 47 a Max Payne s Larou Croft.

Kdo je váš hrdina? Hlasujte pro něj na Soubojhrdinu.cz.

Původní zpráva

Až doposud se nikdo nepokusil udělat průřez českou a slovenskou komunitou hráčů počítačových her a zjistit, kdo je vlastně mezi námi nejpopulárnějším herním hrdinou. Vyšvihne se na první místo drsňák Duke Nuke? Animovaný Rayman ze skákačky? Nebo nás všechny převeze herní hrdinka Lara Croft?

A co takhle sympatický Nathan Drake z Uncharted, nekompromisní Agent 47 z Hitmana, ladně se pohybující Princ z Persie, drsný Marcus Fenix z Gears of War, dobrodružný velitel (či velitelka) Shepard z Mass Effectu, nestárnoucí legenda Tommy Angelo z Mafie, odvážný Gordon Freeman z Half-Life nebo snad Solid Snake z Metal Gear Solid?

Teď máte konečně možnost se projevit a rozhodnout o tom, kdo se stane nejoblíbenějším hrdinou českých a slovenských hráčů a jako příjemný bonus si navíc i zasoutěžit. Xzone totiž spouští velký Souboj hrdinů, v němž můžete hlasovat právě pro svého oblíbence (či oblíbenkyni).

Jediné, co k tomu potřebujete, je platná mailová adresa, na niž potvrdíte svůj hlas. Za 24 hodin můžete provést v prvním kole až 8 hlasování, čímž razantně zvýšíte své šance na výhru. A co můžete vyhrát? První tři šťastlivci se mohou těšit na hru podle svého výběru, sedm dalších si bude moci zvolit platformu, na kterou hru dostane – výběr však zůstane na Xzone.

Celkem můžete vybírat ze šestnácti hrdinů v turnajovém pavouku. Pochopitelně se do úzkého výběru nevešly úplně všechny oblíbené postavy a je dost dobře možné, že zrovna na vašeho oblíbence se zapomnělo. I tak je ale jejich výběr dostatečně pestrý na to, abyste svého favorita protáhli až do finále.

Navštivte Soubojhrdinu.cz a hlasujte pro svého hrdinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama