Hlavní postava Mass Effectu: Andromeda má příjmení Ryder
Mass Effect: Andromeda Novinka Hlavní postava Mass Effectu: Andromeda má příjmení Ryder

Hlavní postava Mass Effectu: Andromeda má příjmení Ryder

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Křestní jméno si jako vždy můžete vybrat sami.

Reklama

Vzpomínáte na snahu fanoušků odhalit v listopadu loňského roku příjmení hlavní postavy Mass Effectu: Andromeda? Hráči na základě nálezů ve videu k oficiálnímu N7 dni dospěli ke dvěma možnostem, a to příjmení Rider nebo Ryder. Jak se nyní ukázalo, B je správně.

Příjmení Ryder potvrdil producent Michael Gamble prostřednictvím svého Twitteru. Podobně jako v případě Sheparda je příjmení univerzální pro obě pohlaví, takže se můžete vžít do role Rydera i Ryderové. Křestní jméno si opět vyberete sami.

V pohledu do zákulisí vývoje, kterým BioWare odbylo ukázku nového Mass Effectu na nedělní konferenci EA Play, jsme mohli vidět výchozí ženskou verzi hlavní postavy. Ať už jsou důvody jakékoliv, poslední dobou využívá BioWare v rámci propagace svých her výhradně ženské verze hrdinek, stačí si vzpomenout na poslední trailery Dragon Age: Inquisition a jeho DLC a na již zmíněné video k N7 dni, kterým nás provázel hlas Shepardové. Nejspíš kompenzace za všechna ta léta upřednostňování mužské verze hrdinů.

Na odhalení výchozí mužské podoby hlavní postavy Andromedy si tedy musíme ještě počkat

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama