Hogwarts Legacy 2 má být údajně již ve vývoji
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy 2 má být údajně již ve vývoji

Hogwarts Legacy 2 má být údajně již ve vývoji

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vzhledem k prodejům původní hry by nešlo o překvapení.

Reklama

V únoru vydané RPG Hogwarts Legacy zaznamenalo slušný úspěch v recenzích i u hráčů. Ještě více se ale hře dařilo z hlediska prodejů, kde se z pohledu letos vydaných titulů zařadila na úplné čelo. Mluvilo se dokonce o tom, že na některých trzích šlo o nejprodávanější hru aktuální konzolové generace.

Po takto výrazném úspěchu bylo jen otázkou času, než se začne mluvit o pokračování. Za pomyslnou první vlaštovku můžeme považovat informaci od renomovaného filmového insidera s přezdívkou MyTimeToShineHello, který na Twitteru napsal, že dle jeho zdrojů je pokračování Hogwarts Legacy již nyní ve vývoji. Ačkoli se v tuto chvíli stále jedná o nepotvrzené informace, tak bychom se snaze o vývoj pokračování bezprostředně po dokončení první hry vůbec nedivili.

Vývoji pokračování by navíc nahrávala absence jakéhokoli dodatečného obsahu pro původní hru. Hogwarts Legacy je dostupné na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Po několika odkladech by hra měla 14. listopadu dorazit ještě na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama