Hogwarts Legacy obdrželo českou lokalizaci
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy obdrželo českou lokalizaci

Hogwarts Legacy obdrželo českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fanouškovský překlad pro PC verzi je bezplatně k dispozici.

Reklama

Překladatelská skupina Lokalizace.net včera v podvečer vydala dlouho očekávaný fanouškovský překlad akčního RPG Hogwarts Legacy, které se zařadilo mezi nejvýraznější tituly loňského roku. Čeština ve formě titulků pro PC verzi je bezplatně ke stažení na webu lokalizace.net. Zástupci skupiny zároveň prozradili, že aktuálně dokončují překlad rozšíření Separate Ways pro remake Resident Evilu 4, které by se tak rovněž mělo již brzy dočkat českých titulků.

„Ahoj všem, je to tady, nastala ta hodina. Od teď z našich stránek můžete stahovat lokalizaci do hry Hogwarts Legacy včetně všech DLC. Testovalo se opravdu hodně, ale i tak nám mohlo něco uniknout proto, pokud narazíte na nějakou nesrovnalost prosím nahlaste to u nás na webu https://lokalizace.net/cestina-do/hogwarts-legacy - hlášení chyb a nebo na discordu. Pokud se Vám lokalizace líbí můžete nás podpořit zde https://lokalizace.net/donate . Vězte, že je i tohle pro nás důležité a pomáhá nám to pokrýt velké náklady na provoz, které platíme z vlastních kapes. Děkujeme moc Váš tým lokalizace.net,“ uvádí překladatelé na svých stránkách.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama