Hogwarts Legacy se na některých platformách opozdí
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy se na některých platformách opozdí

Hogwarts Legacy se na některých platformách opozdí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Verze pro nové konzole naopak dosáhly gold fáze.

Reklama

Vývojáři ze studia Avalanche Software na svých sociálních sítích oznámili dvě poměrně zásadní zprávy, které se týkají očekávané RPG Hogwarts Legacy. V první řadě jsme se dozvěděli, že verze pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S dosáhly gold fáze, takže jejich vydání již nic zásadního nebrání. Pro tyto platformy by tedy finálním datem vydání měl opravdu být 10. únor. Pokud si předobjednáte hru v deluxe edici, tak budete moci hrát již 7. února.

U verzí pro starší generaci konzolí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One je situace složitější. Vývojáři nově oznámili, že tyto verze vyjdou až 4. dubna. Autoři chtějí dle svých slov přinést nejlepší možný zážitek na všech platformách.

Později vyjde i připravovaná verze pro Nintendo Switch, které se hráči dočkají dokonce až 25. července. Vydání hry na méně výkonná zařízení si zkrátka žádá dodatečný čas a větší péči z hlediska optimalizace. V samostatné novince se můžete podívat na čerstvě zveřejněné záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama