Hogwarts Legacy údajně nemá vyjít dříve než v roce 2023
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy údajně nemá vyjít dříve než v roce 2023

Hogwarts Legacy údajně nemá vyjít dříve než v roce 2023

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podle zákulisních informací má mít studio s vývojem problémy.

Reklama

Chystané RPG ze světa Harryho Pottera se nám od svého uvedení před více než rokem znovu neukázalo, a jak to tak vypadá, důvodem jsou problémy s vývojem. Podle novináře Colina Moriartyho možná chystaná hra Hogwarts Legacy nebude uvedena na trh dříve než v roce 2023. Uvedl to během rozhovoru v podcastu Sacred Symbols+. "V zákulisí jsem slyšel, že hra letos nevyjde a že má nějaké problémy," sdělil Moriarty.

Blíže se k tvrzení novinář nechtěl vyjadřovat. Pravdou je, že se hra už nějakou dobu veřejně neukázala, přičemž v současnosti je vydání plánované na rok 2022, ale bez přesnějšího data. Koncem loňského roku se Rachel Wakelyová, generální manažerka společnosti Warner Bros. vyjádřila pro časopis Toy World o značce "Wizarding World". Dle jejího sdělení se fanoušci mohou těšit na dvě hlavní vydání v roce 2022. Prvním z nich je chystaný další díl Fantastických zvířat, který podle ní vyjde ve Velké Británii 8. dubna. Druhým by mělo být právě Hogwarts Legacy. Podle prvotních tvrzení bylo v plánu, že nová Harry Potter hra vyjde až po uvedení třetího dílu Fantastických zvířat do kin.

Studio Avalanche Software ke konci roku skrze Tweet sdělilo, že bližší informace o hře uslyšíme v roce 2022. Kdy a co přesně bychom se měli dozvědět studio neprozradilo. Občas ale nějaké ty informace na internet uniknou. Už dříve do médií pronikly zprávy, že v Hogwarts Legacy budeme mít možnost hrát za transgender postavu. Zařazení této možnosti údajně pramení z rozhodnutí vývojářů, kteří tak reagovali na kauzu s Twitterovými komentáři spisovatelky J. K. Rowlingové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama