Horizon Forbidden West dorazí s češtinou
Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West dorazí s češtinou

Horizon Forbidden West dorazí s češtinou

Martin Zavřel

Martin Zavřel

69
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Sony potvrdila české titulky i sběratelské edice.

Reklama

Druhý díl Horizon série je zase o něco blíže: dnes odpoledne Sony oficiálně spustila předobjednávky pro hru, přičemž zároveň oznámila i několik speciálních edic, jak digitálních, tak fyzických. České zastoupení firmy přitom oficiálně potvrdilo, že se místní hráči mohou těšit na textovou lokalizaci, tedy titulky ve hře a samozřejmě kompletně přeložená menu.

Horizon Forbidden West dorazí s češtinou

K dispozici je dvojice digitálních edic, normální a deluxe se všemožnými bonusy. Citelný je opět rozdíl v ceně mezi digitální PS4 a PS5 verzí hry (1849 a 2119 Kč). Také proces upgradování verze hry z PS4 na PS5 není úplně jednoduchý: samostatný upgrade (třeba za 10 dolarů jako nedávno Ghost of Tsushima) podle všeho nebude k dispozici: oficiální zpráva uvádí, že pokud chcete hrát na obou platformách, potřebujete lepší verzi hry (digitální deluxe nebo fyzickou sběratelskou), protože standartní ani speciální verze hry tuhle možnost neobsahuje. Každopádně je potvrzena možnost přesunout uloženou PS4 pozici do PS5 verze hry.

Fyzické edice mají dokonce čtyři varianty, od té základní přes speciální (steelbook a artbook) až po sběratelskou a ještě bohatší "regalla" edici, které obsahují kromě velké figurky obrněného "Tremortuska" také řadu dalších digitálních i fyzických předmětů. Předobjednávky speciálních fyzických edic v ČR budou zřejmě spuštěny o něco později, ale dle oficiálních informací by všechny edice měly v nějakém počtu dorazit do Evropy a tedy i k nám.

Hra vychází 18. února 2022 s českými titulky pro PS4 a PS5, objednat si ji můžete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama