Horor Dark Pictures Anthology: Man of Medan vyjde koncem prázdnin
Novinka Horor Dark Pictures Anthology: Man of Medan vyjde koncem prázdnin

Horor Dark Pictures Anthology: Man of Medan vyjde koncem prázdnin

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Od autorů Until Dawn.

Reklama

První díl z plánované série hororů The Dark Pictures Anthology s názvem Man of Medan vyjde koncem letních prázdnin, konkrétně 30. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Za hrou stojí studio Supermassive Games, které pro Sony vytvořilo Until Dawn. Tentokrát spolupracují s vydavatelstvím Bandai Namco.

Man of Medan má být přesvědčivý příběhový horor, v němž záleží na každé volbě. Hráč se podívá na výletní loď mladých Američanů, kteří se potápějí k troskám lodi. Jejich dobrodružství se ale rázem změní a oni budou tvá v tvář čelit nadpřirozeným jevům a bojovat o život.

U Man od Medan, stejně jako u Until Dawn, se vývojáři inspirovali klasickými hororovými filmy a bez strachu tvrdí, že The Dark Pictures Anthology je duchovní nástupce Until Dawn.

Pokud si Man of Medan předobjednáte, získáte bonus v podobě DLC The Curator’s Cut. To přináší možnost podívat se na události z pohledu nových postav po dohrání hry. Zároveň dostanete více možností, více tajemství a více zakončení. Později má být The Curator’s Cut k dispozici všem ostatním.

Supermassive Games a Bandai Namco mají v plánu vydávat nové díly The Dark Pictures Anthology dvakrát do roka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama