Horor Outlast vyjde začátkem září na PC
Outlast Novinka Horor Outlast vyjde začátkem září na PC

Horor Outlast vyjde začátkem září na PC

Michal Burian

Michal Burian

45

Do blázince v odlehlých horách v Coloradu se budete moci v survival hororu Outlast vydat začátkem září. Majitelé PS4 později.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Red Barrels prozradil, že jejich připravovaný survival horor Outlast bude v digitální podobě k dostání od 4. září za 19,99 dolarů. Pro nás bude cena necelých 20 euro.

Outlast je odehrává v blázinci v odlehlých horách v Coloradu, kde se vžijete do novináře, jenž je na stopě něčemu opravdu velkému a tajemnému. Budete muset prozkoumat okolí a zjistit, co je třeba udělat a hlavně v jakém pořadí je to třeba udělat. Jádro hry je v podstatě stealth žánr. S jednou velkou změnou, když spatříte nepřítele, tak nezačnete střílet, ale utíkat, a to jak v prostorách blázince, tak i v přírodě.

"Stále zkoumáme možnost, že se zbraně sem a tam objeví, ale to bude ve velmi minimální míře a rozhodně nepůjde o velkou část hraní. Pokud bychom hráčům dali zbraně na každém kroku, neměli by takový strach a nedostávali by se tolik do stresových situací. Našim hlavním cíle je vyděsit hráče," prozradil koncem loňského roku Philippe Morin, spoluzakladatel Red Barrels.

Abyste byli překvapeni, budou se nepřátelé přesouvat v závislosti na vašem chování. "Snažíme se myslet dopředu, co když hráč udělá tohle nebo tamto." Podstatnou část bude hrát i interakce s prostředím. "Je pro nás důležité, aby se hráči dotkli stěn a využili různé věci."

Později vyjde i PlayStation 4 verze. Outlast mají na starost ex-tvůrci Assassin's Creed, Uncharted či Prince of Persia, přičemž se inspirovali hodně u Mirror’s Edge.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama