Hra od Respawn vyjde až v roce 2015
Novinka Hra od Respawn vyjde až v roce 2015

Hra od Respawn vyjde až v roce 2015

Michal Burian

Michal Burian

19

Mysleli jste si, že po spuštění oficiálních stránek a rozmazaném obrázku vyjde hra již brzy? Pokud ano, tak na to rychle zapomeňte <strong>+ aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Iain McCaig objasnil své včerejší prohlášení, ve kterém říká, že vlastně nemá žádné skutečné informace o datu vydání prvního projektu studia Respawn.

"Rok 2015 je pouze můj nejdivočejší odhad, kdy budu moci ukázat svou práci (artworky), kterou obvykle vydám 12 a více měsíců po vydání hry. Nemám žádné informace o skutečném datu vydání hry," vysvětlil McCaig.

Nechceme o datu vydání spekulovat. Nicméně, vypadá to, že první hra od tvůrců série Call of Duty vyjde dříve než v roce 2015, že by rok 2013/14?

Původní zpráva

Iain McCaig, výtvarník ve studiu Respawn Entertainment, řekl v rozhovoru pro Develop, že jejich hra nevyjde dříve než v roce 2015.

"Dělám nejzábavnější práci. Štve mě, že vám nemohu ukázat, na čem děláme. Musíte si počkat do roku 2015," nechal se slyšet McCaig. "Myslím si, že v budoucnu bude zcela nový způsob využívání a sdílení věcí na internetu."

Iain McCaig se postaral o velmi studenou sprchu. Tedy v případě, že jste doufali, stejně jako my, že by nová hra od tvůrců série Call of Duty mohla vyjít v průběhu příštího roku. Taky přemýšlíte, na čem to pracují, nemohlo by jít o MMO?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama