Hra The Last Guardian má být na E3
The Last Guardian Novinka Hra The Last Guardian má být na E3

Hra The Last Guardian má být na E3

Michal Burian

Michal Burian

10

Tvrdí to britský list The Guardian.

Reklama

Příběh malého chlapce a obrovitého tvora od Sony bude zřejmě jednou z důležitých částí tiskové konference na E3. Ale nepůjde o žádné překvapení, britské noviny The Guardian zveřejnily článek s 15 nejočekávanějšími hrami na E3 2015. A ano, v seznamu nechybí The Last Guardian.

The Guardian tvrdí, že informace mají od velmi dobrého zdroje a že se fanoušci klasik jako Ico a Shadow of the Colossus mohou těšit na překvapení.

Tak uvidíme, zda se The Last Guardian skutečně na E3 příští týden ukáže. Pokud ano, bude zajímavé sledovat, jak bude přepracovaná celá vize. Hra byla totiž oznámena poprvé v roce 2009, od té doby si prošla mnohými odklady.

Na celém seznamu očekávaných her je zajímavé, že noviny uvádějí i The Legend of Zelda pro Wii U, přitom Nintendo se již dříve nechalo oficiálně slyšet, že nová Zelda na E3 nebude.

Seznam 15 nejočekávanějších her na E3 od The Guardian

Fallout 4 (PS4, Xbox One, PC) Deus Ex: Mankind Divided (PS4, Xbox One, PC) Mass Effect 4 (PS4, Xbox One, PC) XCOM 2 (PC, Mac, Linux) Wattam (PS4) The Last Guardian (PS4) The Legend of Zelda (Wii U) Firewatch (PC, Mac, Linux) Persona 5 (PS4, PS3) LEGO Dimensions (PS4, Xbox One, PS3, 360, Wii U, PC) Star Wars Battlefront (PS4, XBO, PC) No Man’s Sky (PS4) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4, Xbox One, PS3, 360, PC) Uncharted 4: A Thief’s End (PS4) Microsoft Hololens

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama