Hrací automaty trochu jinak
Speciály Článek Hrací automaty trochu jinak

Hrací automaty trochu jinak

Inzerce

Inzerce

Online automaty získávají v Česku na popularitě. Podlehnete také tomuto trendu?

Reklama

Online hry se těší velké popularitě. Velký boom začal v USA, dnes je už hraje celý svět. Prozradíme vám, co je na nich tak neodolatelné.

Jak to dělají online kasina

Hrát automaty online zdarma – tak to je první krok, díky kterému si zkusíte jak na to. Tuto možnost nabízí většina internetových kasin. Nechají vás se s automaty seznámit, v reálném kasinu si totiž automaty zdarma vyzkoušet nemůžete.

Je rozdíl v hraní online nebo naživo? Princip je stejný, jsou zde ale jiné odlišnosti. V internetových kasinech si můžete vybrat z většího množství automatů. A další, již zmíněná výhoda je, že si hru lze nejdřív vyzkoušet bez počátečního vkladu.

Chci si zahrát za peníze

Pak existuje několik možností. Nejsnadnější je vytvořit si vlastní účet, na který si zašlete požadovanou sumu (limit si stanovíte sami). Z tohoto účtu budete postupně investovat peníze do jednotlivých her, které si chcete zahrát. Když vyhrajete, peníze se vám automaticky posílají na daný účet (někdy to chvilku trvá, ale vždy dorazí)!

Velkou výhodou online her je také, že můžete hrát např. poker u více stolů najednou. Nemusíte tak čekat, než se na vás dostane řada na vsázení u jednoho stolu. V tomhle případě je ale důležité všímat si i taktiky ostatních hráčů a jejich stylu hry. Abyste náhodou u obou stolů neprohráli.

Strategie, základ úspěchu?

Online hrací automaty jsou založeny na náhodě. To znamená, že neexistují jasná pravidla, jak 100% vyhrát. Jisté věci ale ovlivnit lze, čímž se vaše pravděpodobnost na výhru zvyšuje.

Náš tip: Při výběru online kasina si všímejte minimální a maximální výše sázek, výplatních poměrů (jak rychle jsou schopni zasílat peníze), nabídky her a samozřejmě, spolehlivosti kasina.

Nepočítejte karty, ale pravděpodobnost

Hrajete poker? Pak nepočítejte karty, ale pravděpodobnost. Matematika je v těchto případech velice dobrou pomocnicí. Když navíc odhadnete svého soupeře a jeho styl hry, neboli poker face, tak zvyšujete své šance na výhry!

Také hrací automaty se liší možností výhry. Stejně jako u tradičních automatů, mají i automaty online na obrazovce zobrazeny výplatní procenta, například 97 %.

To znamená: že např. z každých $100 vložených do automatu vrátí automat hráčům pouze $97. Zbývající $3 jsou ziskem kasina. (Tyto procenta se, samozřejmě, v závislosti na typu automatu mění).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama