Hráči mohou otestovat servery pro Gwent: The Witcher Card Game
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Hráči mohou otestovat servery pro Gwent: The Witcher Card Game

Hráči mohou otestovat servery pro Gwent: The Witcher Card Game

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

23. a 27. září proběhne akce s názvem Kill the Servers!, během níž bude mít určitá skupina hráčů za úkol zatížit a otestovat servery samostatného gwintu. <strong>Jak se přihlásit?</strong>

Reklama

Update: Do akce Kill the Servers! se nyní můžete přihlásit prostřednictvím webové stránky. Stačí zadat váš e-mail, potvrdit, že nejste robot, kliknout na tlačítko Apply a přihlásit se vaším GOG účtem.

Ve vaší knihovně na GOGu by se následně měla zobrazit položka GWENT: The Witcher Card Game (Kill The Servers Edition) a hru lze stáhnout přes klienta GOG Galaxy.

Zatím však systém registrace doprovází problémy, takže je možné, že budete muset přihlášení zkusit opakovaně.

Původní zpráva (21. 9. 2016 19:20): Řada her v minulosti dokázala, že když se zároveň sesype na servery velké množství lidí, mohou vzniknout různé problémy. Z toho důvodu nebylo v minulosti vydání některých multiplayerových titulů zrovna hladké.

Od té doby se někteří tvůrci snaží zátěž serverů otestovat v předstihu. Nedávno se o to snažil Respawn v případě tech testu Titanallu 2 na konzolích. Nyní hodlá něco podobného uspořádat CD Projekt RED s PC verzí Gwent: The Witcher Card Game.

Z toho důvodu tvůrci plánují akci nazvanou Kill the Servers!. V ní bude muset určitá skupina hráčů hraním samostatního gwintu zatížit servery, aby v CD Projektu věděli, jak se budou servery pod náporem hráčů chovat a co bude třeba v takovém případě opravit. Jde zkrátka o přípravu na začátek bety.

Nejde tedy o brzký příchod uzavřené bety, jejíž start je stále naplánovaný na 25. října. V rámci Kill the Servers! bude k dispozici nehotová verze hry, ochuzená například o možnost vytvoření vlastního balíčku gwintových karet.

Akce přitom proběhne ve dvou dnech. V pátek, 23. září od 17:00 do 21:00 našeho času, a v úterý, 27. září od 20:00 do půlnoci.

Narozdíl od Titanfallu 2 se ke hře v těchto dnech nedostane každý. Během zítřka bude CD Projekt RED distribuovat omezené množství přístupových kódů, přičemž máme sledovat sociální sítě, na nichž se dozvíme bližší detaily o jejich dostupnosti. Víc bohužel v tuto chvíli nevíme.

Jestli se ke hře ve zmíněných dvou dnech dostanete, samozřejmě byste měli být připraveni na možné problémy s připojením a na fakt, že mimo stanovený čas hru hrát nemůžete. Na druhou stranu si nemusíte dělat hlavu s tím, zda tvůrci vymažou váš postup, protože s ohledem na omezené možnosti testovací verze hry nebude co mazat. A aby bylo jasno, získání přístupu k testovací verzi vám nezaručí, že se automaticky hned dostanete do uzavřené bety.

Jakmile budeme o dostupnosti kódů vědět víc, pokusíme se vás informovat, pravděpodobně formou aktualizace této novinky. Samozřejmě až poté, co si celá redakce nahrabe kódy pro sebe. Teď si prosím představte ďábelský smích a předešlé tvrzení berte jako vtip.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama