Hráči ve Star Wars: Battlefront zničili už 442 milionů kusů techniky
Star Wars: Battlefront Novinka Hráči ve Star Wars: Battlefront zničili už 442 milionů kusů techniky

Hráči ve Star Wars: Battlefront zničili už 442 milionů kusů techniky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Nejoblíbenějším hrdinou je přitom Boba Fett a od vydání hry došlo ke zničení 36,3 milionů AT-AT. To a mnohem víc prozrazuje nově vydaná infografika.

Reklama

Tvůrci nového Battlefrontu vydali zajímavou infografiku, která sleduje aktivitu hráčů od vydání. Dozvíme se z ní například to, že bylo zničeno už 36,3 milionů AT-AT, ale jen méně než jedno procento z nich bylo zničeno za pomoci airspeederu T-47 a jeho lana. AT-ST má oproti tomu na kontě 61 milionů zabití a stává se tak nejvražednější technikou ve hře. Ne že by tedy měl kdovíjak velkou konkurenci.

Dále se dočteme například to, že prostřednictvím hříčky Base Command, která je dostupná na webu nebo prostřednictvím mobilní companion aplikace, hráči stihli vydělat 1,1 miliardy kreditů. A že Ewokové už stihli na Endoru zasáhnout 2,4 milionu Stormtrooperů kamenem do hlavy.

Pokud jde o hrdiny, nejoblíbenějším je Boba Fett, což bude možná tím, že je zpravidla nejsilnější a nejsnažší na naučení. Na druhém místě je Luke Skywalker a na třetím Han Solo. Nejméně oblíbený je císař Palpatine.

Infografika také upozorňuje na to, že od včerejška mají všichni hráči přístup k bezplatnému DLC Battle of Jakku. Ti, kteřé si Battlefront předobjednali, ho mohou hrát už od 1. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama