Hráči využili chyby na PSN a předobjednali Battlefield Hardline za 130 Kč. Sony objednávky stornovala
Novinka Hráči využili chyby na PSN a předobjednali Battlefield Hardline za 130 Kč. Sony objednávky stornovala

Hráči využili chyby na PSN a předobjednali Battlefield Hardline za 130 Kč. Sony objednávky stornovala

Michal Burian

Michal Burian

43

Předobjednali jste si začátkem března hru za 130 Kč? Potom vám Sony předobjednávku stornuje. <strong>Už jste hru zaplatili? Potom vám nejspíš zůstane</strong>.

Reklama

Začátkem března se na českém PlayStation Store objevila Ultimate edice Battlefieldu Hardline pro PlayStation 4 za neuvěřitelných 130 Kč. Spousta hráčů neodolala lákavé nabídky a hru si předobjednala a do virtuální peněženky vložila požadované peníze s nadějí, že Sony objednávku nestornuje. Jak se předpokládalo, šlo o chybu, která byla po několika dnech opravena. Nyní Ultimate edice stojí 3499 Kč.

Pokud jste si také objednali hru za chybovou cenu, tak vám Sony již poslala nebo teprve zašle e-mail informující o stornování vaší objednávky. Peníze vám budou vráceny a hru si můžete objednat znovu za správnou cenu.

V tomto případě má Sony jediné štěstí, že šlo stále o předobjednávku, kde se cena do vydání může ještě změnit. Kdyby hra byla již v prodeji, vy jste si ji koupili za 130 Kč a stáhli, tak by vám zůstala za cenu, za kterou jste ji koupili.

Už jste hru zaplatili? Potom vám nejspíš zůstane

Pakliže jste ale zvolili bankovní převod a částku poslali, tak je dost velká pravděpodobnost, že vám hra za 130 Kč zůstane, protože jste už za hru zaplatili. Opačný případ je nabitá peněženka, kde vám peníze nebyly ještě odečteny.

Návštěvník Zingu s přezdívkou rawneox dostal e-mail se stornováním objevnáky a rozhodl se zavolat do české Sony, kde mu bylo řečeno, že od něj potřebují výpis z bankovního účtu, aby ověřili, že 129,99 Kč skutečně poslal. Potom mu buď hru nechají nebo vrátí peníze.

Kauzu budeme nadále sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama