Hrajeme online poker - jen tak z prohlížeče i o peníze zdarma
Novinka Hrajeme online poker - jen tak z prohlížeče i o peníze zdarma

Hrajeme online poker - jen tak z prohlížeče i o peníze zdarma

Redakce

Redakce

<strong>Inzerce</strong>: Poker se celosvětově stal nejoblíbenější karetní hrou. Někdo jej nazývá hazardem, což není úplně pravda, ale na druhou stranu si jej někteří hráči přesně tak osvojí.

Reklama

Jenže poker je velice náročná hra krásná na přemýšlení a čtení protihráčů. My vám proto poradíme několik způsobů, jak si jí zahrát zdarma. Jen tak si ji vychutnáte plnými doušky.

Hrajete rádi poker? Můžete to zkusit zábavnou formou přímo na webu

Jak se poker stává stále rozšířenějším, přicházejí nové rozmanité způsoby, pomocí kterých si jej můžete zahrát. Jako jsou poker hry zdarma. Jednou z nich je i Good Game Poker. Jedná se o zábavnou formu poker hry, která je vám dostupná přes flashovou aplikaci. Znamená to, že si poker zahrajete zdarma přímo ze svého internetového prohlížeče. Nemusíte nic instalovat, či se přihlašovat, stačí jen spustit a hrát.

Good Game Poker je moderní možností hraní pokeru, kde si nastavíte svého avatara, zvolíte své pohlaví a ihned přisednete k pokerovému stolu. Aby se zvýšila motivace pro dosažení těch nejlepších výsledků, naleznete ve hře žebříček hráčů s nejlepšími dosaženými výsledky. Vystoupáte až na jeho vrchol? Ostatní hráče můžete kontaktovat nebo jim posílat dárky. Jejich prodejem získáváte další žetony na hraní.

Flashovou hru Good Game Poker doporučujeme všem těm, kteří s pokerem nemají žádné nebo jen malé zkušenosti, ale také těm, co si chtějí pohodlně a rychle zahrát zdarma.

Nikdy jste to nezkusili? Minimálně musíte znát poker pravidla a kombinace

Jako každá hra i poker má svá pravidla. Zpočátku se mohou zdát složitá a zdlouhavá, ale věřte, že si je postupem času plně osvojíte. Poker je úžasný v tom, že se ho neustále učíte. Nasbíranými zkušenostmi, odehráním spousty hodin a dostáváním se do různých pokerových situací se pořád zlepšujete. Funguje tedy na stejném principu jako život, ve kterém se také pořád učíte.

Nejprve je třeba znát samotné karty. Poker se hraje s balíčkem 52 karet ve čtyřech barvách (srdce, káry, kříže a piky). Nejnižší hodnotu má 2, poté následuje 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K a nakonec samotné eso neboli A. Před začátkem každé hry se volí Dealer, tedy ten, který rozdává karty. Dealer se pak každé kolo posouvá o jedno místo na stole doleva. Po jeho levém boku se nachází hráči na pozicích Small a Big Bling (malý a velký blind). Jedná se o povinné sázky, které je třeba vložit před daným kolem. Každý hráč u stolu pak obdrží 2 karty lícem dolů, se kterými následně vytváří výherní pokerové kombinace spolu se 3 kartami, které se otočí na pokerovém stole.

To je úplný základ pravidel, které potřebujete znát. Kompletní pravidla pokeru můžete nastudovat zde.

Hrát můžete i proti lidem - a jde to i zdarma

Online poker proti virtuálním hráčům není pro každého. Ambicióznější jedinci potřebují větší motivaci k hraní, aby dosáhli skutečně zajímavého úspěchu. Poker můžete hrát i proti lidem a není třeba kvůli tomu někam vkládat své peníze. Pokerové herny nabízí tzv. No Deposit bonusy, případně jste určitě slyšeli o Freeroll turnajích. Získáte peníze na hraní pokeru, aniž byste nějaké vložili vy sami. Freeroll turnaje jsou perfektním způsobem, jakým si můžete zahrát Texas Hold´em poker zdarma. Stačí se do turnaje přihlásit a umístit se mezi těmi nejlepšími hráči. Za svůj úspěch budete odměněni penězi na další hraní pokeru.

Hrajte velice opatrně a nehrajte o peníze, pokud nejste dostatečně dobří

Jak jsme již psali výše, poker se neustále učíte. Vzhledem k tomu důrazně doporučujeme, abyste hráli o peníze až v době, kdy budete mít nahráno spoustu hodin na online pokeru zdarma, budete znát celá pravidla a dostanete se několikrát i do těch nejneobvyklejších pokerových situací.

Poker umí hrát pouze 20 % hráčů natolik dobře, že jsou stále v kladných číslech. Je to skutečně úžasná karetní hra, která má ovšem spoustu strategií, které je těžké se naučit. Pokud si vše potřebné dostatečně neosvojíte, pak budou vaše výdělky v pokeru pouze dočasné. Ke hraní pokeru přistupujte opatrně a rozvážně. Jestliže se přeci jen rozhodnete hrát poker za peníze, doporučujeme vám si přečíst recenzi na největší hernu PokerStars.

Tímto článkem čtenáře nenabádáme, aby s pokerem začínali, pouze informujeme o možnostech hraní. Neneseme žádnou zodpovědnost za případné škody, které vyplynou z hraní pokeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama