Hrdinové z My Hero One's Justice 2 dorazí v březnu
Novinka Hrdinové z My Hero One's Justice 2 dorazí v březnu

Hrdinové z My Hero One's Justice 2 dorazí v březnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Prohlédněte si nové screenshoty se Sirem Nighteyem a příběhovým režimem.

Reklama

Bandai Namco oznámilo datum vydání My Hero One's Justice 2 v Severní Americe a v Evropě. Ten den je 13. březen a těšit se můžeme na verze pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam). Zároveň došlo nedávno k oznámení vadání v Japonsku, které připadlo na 12. března 2020.

My Hero One's Justice 2 nabídne vylepšený příběhový režim, začínající koncem prvního dílu My Hero One's Justice a začne bitvou mezi All Mightem a All For One. V tomto okamžiku se chopíte iniciativy vy a projdete si celou čtvrtou sérií anime.

Mezi nově oznámenými hratelnými postavami je Sir Nighteye, bývalý pomocník All Mighta a současný vůdce Nighteye Agency, který dokáže díky schopnosti Foresight předvídat útoky nepřátel. Zároveň byla představena zbrusu nová funkce Side Kick Plus Ultra, při které mohou vaši pomocníci provést útok Plus Ultra.

Níže se podívejte na novou sadu screenshotů, které představují funkci Side Kick Plus Ultra, Sira Nighteye a příběhový režim.

My Hero One's Justice 2 si již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk a nezapomeňte na aktuální vydání druhého dílu české verze mangy.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama