Hudební doprovod Metra Exodus složí Alexey Omelchuk
Arktika.1 Novinka Hudební doprovod Metra Exodus složí Alexey Omelchuk

Hudební doprovod Metra Exodus složí Alexey Omelchuk

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Omelchuk má na svědomí již hudbu pro Metro 2033, Last Light a VR střílečku Arktika.1.

Reklama

Poslední dobou se začínají množit novinky spojené s Metrem Exodus, pokračováním herní série Metro od studia 4A Games. Po rozsáhlém preview a několika screenshotech v pořádném rozlišení tu nyní máme bližší informace o hudebním doprovodu, potažmo o tom, kdo se o něj postará.

Vývojáři z 4A Games vsadili na jistotu, a tak soundtrack Metra Exodus složí Alexey Omelchuk. Toto jméno vám možná nemusí být známé, důležité však je, že Omelchuk má na kontě již hudební doprovod Metra 2033, Metra: Last Light a také VR střílečky Arktika.1, kterou ve 4A Games poměrně nedávno dokončili. Navíc pracoval na hudebním doprovodu série S.T.A.L.K.E.R.

Jestli tedy patříte mezi veterány série Metro, Omelchukukovu práci jste již rozhodně slyšeli a snad máte i představu o tom, co čekat. Je velmi pravděpodobné, že forma hudebního doprovodu bude navzdory mnoha odlišnostem Exodu oproti předešlým dílům věrná stylu, který je typický pro starší hry ze série Metro.

V souvislosti s oznámením opětovné spolupráce studia 4A Games s Alexeyem Omelchukem došlo také na zveřejnění kompletního hudebního doprovodu, který Omelchuk složil pro Arktiku.1. Soundtrack si můžete poslechnout třeba na YouTube.

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama