Hunt: Showdown bude v předběžném přístupu nejméně 12 měsíců
Hunt 1896 Novinka Hunt: Showdown bude v předběžném přístupu nejméně 12 měsíců

Hunt: Showdown bude v předběžném přístupu nejméně 12 měsíců

Michal Burian

Michal Burian

10

Již brzy bude spuštěna Early Access verze nejnovějšího projektu studia Crytek.

Reklama

Dáte šanci nejnovějšímu projektu od německého studia Crytek, které se proslavilo zejména prvním dílem Far Cry a sci-fi sérií Crysis? Hunt: Showdown je kompetitivní first-person PvP a PvE survival, ve kterém budete stopovat mutanty a dávat si pozor na ostatní hráče. Zároveň jde o poslední záchranné lano Cryteku. Pokud se Hunt: Showdown bude špatně prodávat, je dost pravděpodobné, že to bude znamenat konec tohoto týmu, který by se poté zaměřil výhradně na technologii CryEngine.

Na Hunt: Showdown si budeme moci brzy udělat vlastní názor. Crytek plánuje v dohledné době spustit Early Access verzi na Steamu. V předběžném přístupu by akce měla být nejméně 12 měsíců, vše ale záleží na zpětné vazbě.

Na začátku by měla hra obsáhnout jednu mapu o rozloze jednoho kilometru čtverečního (bažiny v Louisianě) a spoustu míst, které budete moci prozkoumat. Bojovat budete proti hromadě strašidelných příšer a různorodých bossů. K dispozici budete mít více než 40 zbraní, nástrojů a dalšího vybavení. V průběhu Early Access budou vývojáři přidávat další zbraně, monstra, rozmanitější lovce, herní módy, crafting a samozřejmě i mapy.

Důležité ještě je, že po celou dobu Early Access se nebude měnit cena. Ke zvýšení dojde až po vydání plné verze.

O čem Hunt: Showdown vlastně je? Hrát budete za lovce, kteří se vydávají do bažin v Louisianě, aby zabili strašidelné příšery a získali vytoužené odměny. Za každou zabitou příšeru získají lovci velkorysou odměnu, což má vést k velkému soupeření a nenávisti mezi hráči. Pozor si tak budete muset dávat nejen na monstra, ale rovněž na jiné lovce, kteří vás budou chtít připravit o odměnu a získat ji pro sebe. Jakmile váš tým zabije nějakou příšeru, okamžitě se dostane do hledáčku druhé skupiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama