Hvězdou FIFA 17 je Marco Reus
FIFA 17 Novinka Hvězdou FIFA 17 je Marco Reus

Hvězdou FIFA 17 je Marco Reus

Michal Burian

Michal Burian

26

Argentinský útočník Lionel Messi zdobil obal fotbalové série od FIFA 12.

Reklama

Fanoušci rozhodli, dva týdny měli na to, aby zvolili, který hráč se stane hvězdou obalu nadcházející hry FIFA 17. Nejvíce hlasu získal německý střední ofenzivní nebo krajní záložník Marco Reus hájící barvy Borussie Dortmund. Poprvé od FIFA 12 bude krabičku této fotbalové série od EA Sports zdobit někdo jiný, než argentinský útočník Lionel Messi z Barcelony.

„Marco Reus, vítěz hlasování o tvář obalu hry FIFA 17, je definicí technicky zdatného fotbalisty. Je základním stavebním kamenem svého klubu. Má silné obě nohy, je smrtící ze standardních situací a dokáže střílet důležité góly. Hned čtyřikrát se dostal do bundesligového výběru roku,“ dodává EA Sports.

Reus porazil všechny ostatní. Ve výběru byl kolumbijský fotbalový záložník James Rodríguez ve službách španělského Realu Madrid, mladý francouzský talentovaný útočník Anthony Martial působící v anglickém Manchesteru United a belgický záložník Eden Hazard z londýnské Chelsea FC.

FIFA 17 přinese příběhovou kampaň pro jednoho hráče, vylepšené standardní situace, nové možnosti útočení nebo přepracovanou hru tělem. Hra vyjde 27. září letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. V případě minulé generace konzolí počítejte s tím, že verze budou vycházet z loňské FIFA 16. Aktuální platformy poběží na technologii Frostbite engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama