HW požadavky hororu P.A.M.E.L.A.
Novinka HW požadavky hororu P.A.M.E.L.A.

HW požadavky hororu P.A.M.E.L.A.

Michal Burian

Michal Burian

4

Jaké železo budete potřebovat, abyste rozběhli utopickou budoucnost na ostrově kolonie Eden?

Reklama

Po třech měsících ticha se ke slovu hlásí utopická budoucnost v podání hororového titulu P.A.M.E.L.A. od NVYVE Studios. Vývojáři odhalili minimální a doporučené hardwarové požadavky společně s novými screenshoty.

Minimální požadavky

OS: Windows 7/8/10 (pouze 64-bit) Procesor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz Operační paměť: 4 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GTX 550 Ti DirectX: Verze 11 Místo na disku: 8 GB

Doporučené požadavky

OS: Windows 10 (pouze 64-bit) Procesor: Intel Core i5-4670K 3.40GHz Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GTX 970 DirectX: Verze 12 Místo na disku: 8 GB

P.A.M.E.L.A. je sci-fi horor v otevřeném prostředí, které je zasazeno do utopické budoucnosti na ostrově kolonie Eden, kde na první pohled v poklidném životě žijí lidé. První zdání ale klame, jde o podivný a nemilosrdný svět s tragickým tajemstvím, které leží za zdmi Edenu. Lidé žijící v Edenu se chovají velmi podivně, jsou ovládáni a nedokážou se sami rozhodovat, využívají totiž pouze 10 procent kapacity mozku. Zbývajících 90 procent využívá umělá inteligence.

Hráč bude ale jiný. Nechce přijmout tento osud a rozhodne se bojovat. Hlavní bude přežít. Budete muset najít bezpečné místo, kde budete moci přežít a vyrábět si předměty, stejně tak shromažďovat zásoby. Útočiště si budete moci vylepšovat a opevňovat. Vývojáři lákají na širokou škálu moderního vybavení a zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama