Survival horor P.A.M.E.L.A. se opozdí
Novinka Survival horor P.A.M.E.L.A. se opozdí

Survival horor P.A.M.E.L.A. se opozdí

Michal Burian

Michal Burian

3

Utopická budoucnost kolonie Eden se odkládá.

Reklama

Futuristický survival horor P.A.M.E.L.A. nevyjde v letošním roce jak bylo původně plánováno. Vývojáři potřebují více času, rozhodli se, že předběžný přístup hra opustí v únoru nadcházejícího roku. Přesné datum vydání se dozvíme krátce po novém roce.

„Vydání hry v únoru 2017 nám dává potřebný čas na přidání funkcí a obsahu, stejně tak na celkové doladění,“ nechal se slyšet zástupce NVYVE Studios v tiskové zprávě.

P.A.M.E.L.A. je popisován jako intenzivní survival horor v otevřeném světě kolonie Eden. To je padlé utopické město, ve kterém se probudíte. Budete prozkoumávat oblast, objevovat tajemné historické metropole a hlavně se snažit přežít v nehostinných podmínkách. Během toho všeho narazíte na nepřátelské domorodce, s kterými budete bojovat. Při dobrodružství nesmíte zapomenout, že v Edenu se něco stalo, lidé žijící na tomto místě se chovají velmi podivně, jsou ovládáni a nedokážou se sami rozhodovat, využívají pouze 10 procent kapacity mozku. Zbývajících 90 procent využívá mocná umělá inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama