Hyperdevotion Noire vychází 26. dubna na PC
Novinka Hyperdevotion Noire vychází 26. dubna na PC

Hyperdevotion Noire vychází 26. dubna na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Můžete se podívat na první screenshoty v 1080p.

Reklama

V prosinci loňského roku jsme vám poprvé přinesli zprávu ohledně vydání strategického RPG spin-offu série Neptunia s názvem Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart na PC platformě. Vydavatel hry Idea Factory International konečně oznámil datum startu na Steamu, které připadlo na 26. dubna.

Odehrává se v alternativním světě zvaném Gamarket, kde proti sobě bojují bohyně čtyř národů o celkovou nadvládu. Noire je vůdkyní Lastationu, pomalu poráží ostatní bohyně a má blízko k vítězství, ale stejně jako ostatní, je i ona zbavena neznámou silou svých schopností. Nyní se tedy musí bohyně sjednotit v boji proti nové hrozbě a zachránit Gamarket!

Původně tento spin-off vyšel pouze na konzoli PS Vita a nyní bude mít celou řadu vylepšení a aktualizovanou grafikou v rozlišení 1080p. Může se třeba pochlubit skupinou nových hratelných postav ve vaší moe armádě. Další novinkou jsou předměty pro přizpůsobení postav, nový Lily System pro posílení vztahů mezi postavami, anebo si můžete prohlížet v režimu Sim Noire nejvytíženější CPU při relaxování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama