Hyperdimension Neptunia U vychází na PC 21.března
Novinka Hyperdimension Neptunia U vychází na PC 21.března

Hyperdimension Neptunia U vychází na PC 21.března

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

PC verze nabídne rozlišení 1080p a aktualizovanou grafiku.

Reklama

Další díl RPG série Neptunia pomalu míří na PC platformu. Vydavatelská společnost Idea Factory International oznámila, že si od 21. března budete moci zakoupit svou digitální PC verzi hry Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed prostřednictvím Steamu.

Tato hra původně vyšla pouze pro PS Vitu a je taky první 3D hack'n'slash akcí série Hyperdimension Neptunia, která u PC nabídne aktualizovanou grafiku. Hráči si pak mohou vybrat, jestli proti hordám nepřátel využijí spíše vzdušná nebo pozemní kombo útoky. Nebo jejich kombinaci.

Příběh opět začíná v Gamindustri, ve světě, který chrání čtyři procesory a jejich CPU kandidátů. Díky jejich společnému úsilí nejsou žádní silní nepřátelé nebo monstra schopny způsobit chaos. To bohužel ve finále znamená, že se procesory a obyvatelé Gamindustry ocitli v období relativního klidu, až nudy. V tomto pohodovém čase ale procesory přichází s fascinujícím návrhem...

Port hry pro PC platformu nabídne boje v reálném čase, ale také aktualizovanou grafiku a rozlišení v 1080p. Do boje se pustíte v dvoučlenném týmu a díky duálnímu systému ovládání můžete na bojišti plynule přepínat mezi oběma postavami. Využijete tak silné a slabé stránky každého charakteru a může vytvořit dokonalou bojovou dvojici a dokonce tím získat i některé nové hratelné postavy. Některé z nich ale budete znát z předchozích Neptunia her.

Boj samotný vám bude pomalu ničit oblečení. Když se dostanete do fáze Costume Break, tak se vaše oblečení roztrhá. Sníží se tím sice vaše obrana, ale zvýší se kritická rychlost a budete mít k dispozici EXE Drive Gauge. Naplněním EXE Drive získáte lepší schopnosti pro zabíjení v podobě dvou sad speciálních útoků a také můžete získat pomoc od přátel a později provést některé silné extra speciální útoky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama