INDIAN #61 - Gamescom 2013 (část druhá)
Novinka INDIAN #61 - Gamescom 2013 (část druhá)

INDIAN #61 - Gamescom 2013 (část druhá)

Redakce

Redakce

5

Pokračování Gamescomu s Jessicou Nigri, vývojáři Mad Max a tvůrci Army 3. Povíme si více o multiplayeru nového Assassin’s Creed IV. Recenzím podrobíme Disney Infinity, Šmoulové 2 a Hearthstone.

Reklama

Druhý díl Indiana z největšího evropského veletrhu počítačových a konzolových her Gamescom 2013 je tady. Uvidíte v něm kromě exkluzivních rozhovorů o připravovaných hrách, také skvělý pozdrav od tvůrců Army 3 pro české fanoušky. Také jsme vyzpovídali Jessicu Nigri nejen o její lásce k Assassin’s Creed. Rozhovorů se dále účastnili vývojáři her Mad Max, Assassin's Creed IV a bavili jsme se i s populárním komunitním manažerem Ubisoftu UbiGabem.

V pořadu si zrecenzujeme si karetní hru Hearthstone, která je sice ještě v betě, ale už teď je jasné, že se může stát vašim novým společníkem na dlouhá odpoledne, zvláště pokud máte rádi World of Warcraft. Vydáme se do kouzelného pohádkového světa pomocí hry Disney Infinity. Ta se inspirovala Skylanders a propojila reálné hračky s virtuálním dobrodružstvím, které si můžete do určité míry sami dotvářet podle sebe. Nebude chybět ani recenze na filmem inspirovanou hru Šmoulové 2.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Relax (přejmenovaná TV Pohoda), a to ve čtvrtek v 18:55 nebo v pátek v 17:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou každou druhou neděli v 18:30h.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama