INDIAN #62 - Gamescom 2013 (část třetí)
Novinka INDIAN #62 - Gamescom 2013 (část třetí)

INDIAN #62 - Gamescom 2013 (část třetí)

Redakce

Redakce

4

Závěrečný díl z Gamescomu je obsahem doslova přeplněný. Recenze her GTA V, Arma III, rozhovor o Battlefieldu 4 a o pokračování Skylanders. Těšit se můžete i na představení hry Survarium a reinkarnaci Zeldy.

Reklama

Fiola a Baty se hlásí naposledy z největší evropské herní události roku. Čeká nás rozhovor s představením Skylanders: Swap Force, což je třetí díl série digitálně oživlých figurek. Dozvíme se, jakým způsobem vyřešili problematiku “plať a vyhrávej” tvůrci Command & Conquer. V recenzi GTA V se vydáme do Los Santos a pokusíme se zjistit, proč je hra tolik vynášena do nebes. To, že není pro děti, snad ani připomínat nemusíme. Za to příjemná a nenásilná hra Zelda: The Wind Waker HD pro děti vhodná je. Vlastníci konzolí Nintendo Wii U tak mohou zvážit případnou investici, protože se jedná o vyvedený svěží remake. Gelu si důkladně zahrál Armu 3 a své postřehy i dojmy shrnul v recenzi. Mnohé milovníky Battlefieldu v dnešním díle jistě potěší rozhovor zaměřený na čtvrtý díl této série. A na konec nahlédneme do hry Survarium, kde nejde jen o přežití.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Relax, a to ve čtvrtek v 18:55 nebo v pátek v 17:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou každou druhou neděli v 18:30h.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama