INDIAN #66 - Need for Speed: Rivals a Battlefield 4
Novinka INDIAN #66 - Need for Speed: Rivals a Battlefield 4

INDIAN #66 - Need for Speed: Rivals a Battlefield 4

Redakce

Redakce

12

S novým dílem Indiana nahlédneme do historie her s Batmanem, zrecenzujeme si Arkham Origins, nový Battlefield 4 i NFS: Rivals a podíváme se na aktuální novinky ze světa her.

Reklama

Rok se s rokem sešel a máme tu nový díl Battlefieldu. Jak si vede v porovnání se svým předchůdcem? Ano, pro někoho z vás to může být srdcovka a někdo dokonce nemusíte souhlasit s tím, co si o hře myslíme my, ale recenze jsou bohužel vždy subjektivní. Zeptali jsme se i vás, diváků, na vaše dojmy a vy jste nám odpověděli prostřednictvím videokomentáře. Recenzujeme také žhavou novinku Need for Speed: Rivals, která bohužel moc nepotěšila. Od Batman: Arkham Origins byl očekáván další posun v bojovém systému a hlavně v možnostech prozkoumávání a vedlejších misí. Stalo se tak? Nebude chybět ani flashback historie her s Batmanem. Vyhlásíme také několik soutěží a jistě vás bude zajímat ta aktuální: soutěžíme o Call of Duty: Ghosts s grafickou kartou GeForce 650Ti Boost od MSI.

Pořad Indian můžete sledovat na televizi RELAX. Vysílací časy jsou v pátek 5:20 a 16:00, v sobotu v 9:30 a v neděli v 18:20 hodin. Archiv v HD kvalitě a bonusovým materiálem naleznete ihned po odvysílání na našem YouTube kanále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama