INDIAN #63 - For Games 2013
Novinka INDIAN #63 - For Games 2013

INDIAN #63 - For Games 2013

Redakce

Redakce

Reportáž z ForGames, recenze Beyond: Two Souls a FIFA 14 přináší nový díl Indiana. Zavzpomínáme i na Kačeří příběhy.

Reklama

For Games je velká událost na které Indian nesmí chybět. V novém díle jsme pro vás připravili zajímavou reportáž o tom, co všechno mohli návštěvníci letošního ročníku vidět a zažít. Kromě toho na vás čeká pravidelná porce novinek a recenzí.

Beyond: Two Souls nám v recenzi odhalí svůj inovativní způsob vyprávění příběhu a pohltí nás nejen jeho atmosférou a hratelností, ale i způsobem vypořádání se s akčním a emočním nábojem v mnoha odlišných situacích. Několika inovací se dočkala FIFA 14, která se opět přiblížila více realitě. Pokud máte rádi bitvy a tahové strategie, tak Total War: Rome 2 vás bude bavit hrát stále dokola. Do dětství se můžeme vrátit skrze Kačeří příběhy, kde si můžeme zaskákat i vyřešit pár hlavolamů se svými oblíbenými hrdiny, a Killer si pro vás připravil originální flashback těchto “Kačerovek”. Podíváme se i na některé PS Vita hry, konkrétně na brutální Hotline Miami a animovanou Epic Mickey 2.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Relax a to ve čtvrtek v 18:55 nebo v pátek v 17:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou každou druhou neděli v 18:30h.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama