Insomniac Games chystají s EA novou hru
Novinka Insomniac Games chystají s EA novou hru

Insomniac Games chystají s EA novou hru

Michal Burian

Michal Burian

17

Tvůrci série Ratchet & Clank odhalí na tiskové konferenci Electronic Arts svůj první multiplatformní titul.

Reklama

Studio Insomniac Games nepřipravuje pouze akční plošinovku Ratchet & Clank: All for One (vyjde v říjnu 2011 exkluzivně pro PS3), ale také novou hru. Ta vzniká na konzole Xbox 360 a PlayStation 3, přičemž odhalena bude během pondělí E3 tiskové konference EA.

Nová multiplatformní hra nebude nový Ratchet & Clank, značku totiž vlastní společnost Sony.

Dosud neohlášený titul Insomniac Games byl odhalen v rámci programu EA Partners před více než rokem. Sám šéf tvůrčího celku uvedl, že chtějí vytvořit titul pro více platforem a hlavně získat více času pro vývoj, což se jim u Sony nedařilo. EA jim poskytli finance a také dostatek času, aby mohli s hrou strávit více času a vychytat všelijaké chybky a drobnosti.

Insomniac Games se rozrostlo již v březnu tohoto roku, kdy studio oznámilo otevření divize Insomniac Click, která se zaměří na Facebookové a mobilní hry.

Tisková konference Electronic Arts odstartuje v pondělí ve 21:30 našeho času. Stejně jako u ostatních velkých tiskových konferencí, i u této bude Zing.cz, aby vám poskytl kompletní zpravodajství. Navíc vám tým Indian TV nabídne živé komentované přenosy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama